Selecteer een pagina

Over AVE

Na 18 jaar bij een elektrotechnisch bedrijf gewerkt te hebben en 2 jaar als hoofd TD vond ik het tijd om de stap te nemen om voor mezelf te beginnen.

In bezit van alle benodigde papieren dit op 25 september 2006 dan ook gedaan.

Door de achtergrond en ervaring op het brede gebied van de elektrotechniek en voorzien van veel kennis van mogelijkheden en oplossingen.

Tevens ben ik in bezit van alle benodigde papieren om een volwaardig elektrotechnisch bedrijf te mogen voeren.

Mijn verhaal

Tot uw dienst Sinds 2006

Persoonlijk contact, professionaliteit en hard werken: dat is wat u van mij kunt verwachten. Dat is de reden dat ik in 2006 van mijn passie (elektrotechniek), mijn eigen bedrijf ben gestart.

Het leuke aan de elektrotechniek is dat het een zeer divers werkveld is. Dat maakt mijn werk zo uitdagend. 

Zonnepanelen, internetbekabelingen, nieuwe meterkasten of aanleggen van verlichting, het is verschillend werk waar veel kennis bij komt kijken.

Om u garantie te geven van de kwaliteit die ik lever ben ik tevens aangesloten bij Techniek Nederland, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Ook ben ik aangesloten bij InstallQ dat zicht houdt op de kwaliteit en veiligheid van installatietechniek. 

Reviews
Andre is een vakman die weet wat hij doet en erg secuur te werk gaat. Wat wij heel prettig vinden is dat hij meedenkt, advies geeft, maar ook uitleg geeft en laat zien wat je zelf kunt doen om zo kosten te besparen. Nooit gedacht dat ik een stopcontact zou kunnen plaatsen, maar ik heb het geleerd. Wij kunnen Andre in ieder geval met een gerust hart aan iedereen aanbevelen.
Eva (Renkum)

Wij zijn al jaren trouwe klant bij AVE Elektrotechiek. Een zeer betrouwbaar bedrijf en nog belangrijker zijn werk wat hij aflevert is van een hoog niveau. Komt zijn afspraken na en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Wij hebben net een woning gebouwd waarvan Andre alle elektra en zonnepanelen heeft geleverd. Tevens is hij onze elektricien bij onze bedrijven. Wij vinden dit bedrijf een aanrader.

Fam. Mason

Meer informatie?

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Via onderstaande knop kunt u contact met mij opnemen.

Adres

Hammarskjöldpark 14
6671 BN, Zetten

Telefoon

06-12027332

E-mail

info@ave-elektrotechniek.nl